A MTT Dél-Dunántúli Szekciójának hirdetménye

1. A PTE Műszaki és Informatikai Kara várja azokat a középiskolás diákokat, akik érdeklődnek az építészet, műszaki- mérnöki tudományok és informatika iránt.
Kinyitjuk a laborokat, tematikus napokat tartunk 2015. október 12-16-ig, minden nap délután 14.00-16.00 óráig.
Rajzterem és térszövőszék, PLC labor és pneumatika, mitől működik az épület, hogyan, miért intelligens az épület, tartószerkezetek – formák, téralakítás témák, amelyekkel találkozol, ha mérnöknek, építésznek készülsz, szakmák, melyek alakítják a mindennapokat, a környezetünket.
A hétfő és csütörtök délután az építészetből, a kedd, szerda pedig a villamosmérnök és gépészmérnök szakmákból ad ízelítőt, a program október 16-án, az ÉlményMűhellyel zárul.
A laborlátogatások és interaktív laborfoglalkozások ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. További információ és regisztráció a www.felvi.mik.pte.hu oldalon.

2. Az Élményműhely mozgalom programja a Műszaki Informatikai Karon: ROBOTOK, DRÓNOK, ORCA- AZ ULTRA ALACSONY FOGYASZTÁSÚ AUTÓ ÉS 3D NYOMTATÁS 2015. október 16-án Pécsett! 9-10-11. évfolyamosokat várunk a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának ÉlményMűhelyére! A részvétel ingyenes, jelentkezés és információk: http://www.elmenymuhely.hu/?p=3077

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy az érdeklődő csoportok regisztráljanak minél előbb!

You may also like...