TAGDÍJFIZETÉSI FELHÍVÁS a 2023-as évre

Tisztelt  MTT  Tagtársaink!

A Magyar Tehetséggondozó Társaság Elnöksége nevében köszöntjük Önöket! Már néhány hete új esztendőbe léptünk, s ilyenkor hagyományosan aktuális a tagsági díjak rendezése, e befizetések  befolyásolják terveinket ez évre is. Ezúton kérjük, hogy a 2023. évi – nem nagy összegű –  tagdíjat fizessék be átutalással a  MTT-számlaszámra: 10102086-14988802-00000008 (MKB Bank).

 ÁTUTALÁSI HATÁRIDŐ: 2023. február 28.

 (Éves tagsági díjak: rendes tag: 2000.- Ft; nyugdíjas, diák tag: 1000.- Ft; intézményi tagság: 3000.- Ft.)

 FONTOS TECHNIKAI INFORMÁCIÓK!

  1. Aki nem saját nevén levő számláról utal vagy utaltat mással, kérjük az átutalás „Közlemény” rovatába írják be a tag nevét, akinek a tagdíját utalták.
  2. Kérjük azt is, hogy amikor egyszerre több személy helyett történik utalás, akkor írják be  e rovatba az összes nevet! Ugyanezt kérjük, ha intézmény vagy szervezet utalja át valaki(k)nek a tagdíját!
  3. Azt is tüntessük fel a „Közlemény” rovatban, ha valaki SZÁMLÁT KÉR, beírva a nevet, címet, amelyre történjen a számla kiállítása.

(UTÓLAGOS KÉRÉSRE A SZABÁLYOK NEM TESZIK LEHETŐVÉ A SZÁMLA KIÁLLÍTÁSÁT!)

Azért fontos a fenti átutalási határidő tartása, mert a Tehetség 2023. évfolyama  megjelenő számainak példányszámát a befizetésektől függően tudjuk meghatározni a nyomdával márciusban kötendő szerződésben. Bár a folyóirat nyomdai megjelentetéséhez kapunk kisebb-nagyobb anyagi támogatást magánszemélyektől, intézményektől,  azonban ezt az összeget jelentősen ki kell egészítenünk. A  forrást a folyóirat kinyomtatásához döntően a befizetett tagdíjak jelentik.

Már a 2020. 3-4. összevont számtól bevezettük, hogy  csak azon tagoknak postáztuk a folyóiratot, akik befizették az az  évi  tagdíjat.  Elnökségi határozat született  2020. októberében, hogy aki nem fizeti be az aktuális évi tagdíjat, annak  a folyóiratot nem áll módunkban kinyomtatni és küldeni.

Tagtársaink megértését előre is köszönjük. 

 Debrecen, 2023. január 17.                                   Tisztelettel és üdvözlettel:

                          Szénási Istvánné  s.k.                           Dr. Balogh László s.k.

                                  titkár                                                      elnök

You may also like...